Predstave za djecu “Nevidljivo”

Još malo do premijere Teatar Tirena nove predstave za djecu "Nevidljivo".
Neva ima devet godina, ide u treći razred i po treći se put preselila. Po treći put mora krenuti u novu školu jer su njeni roditelji glazbenici dobili novi posao. Prvi dan škole dogodi se ono čega se najviše bojala – svi su se u razredu već sprijateljili i na odmor su se otišli igrati bez nje… S vremenom se situacije ne poboljšava i Neva osjeća sve nevidljivije i usamljenije.

Osjeća se toliko usamljeno da jednog dana stvori imaginarnog prijatelja. Zajedno s njim pokušava pronaći lijek protiv nevidljivosti. Kroz uzbudljive tajnoagentske avanture uz klasičnu glazbu koja je dio njene svakodnevnice i potiče ju na maštanje, Neva se osnažuje i postaje hrabrija. Postaje VIDLJIVA.

Predstava “Nevidljivo” bavi se usamljenošću i fenomenom imaginarnih prijatelja pomoću kojih djeca često prorađuju nešto što ih muči. Klasična glazba je u predstavi važan element – autorski ju tim etablira kao inspirativnu početnu točku za maštanje i igranje.

Režija i scenski pokret: Tihana Strmečki
Tekst i dramaturgija: Nina Horvat
Igraju: Nina Vidan i Filip Sever
Kostimografija: Tihana Cizelj
Scenografija: Iva Milley
Glazbena suradnja: Darko Horvat
Oblikovanje svjetla: Domagoj Klasić
Dizajn: Ana Goja

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.