Кonkurs za dodelu nagrade “Pavle Janković Šole”

NOVI SAD - Međunarodni centar književnosti za decu Zmajeve dečje igre i Radio-televizija Vojvodine raspisuju konkurs za dodelu nagrade „Pavle Janković Šole“ za 2022. godinu.

Nagrada se dodeljuje za tekst monodrame za decu (do 2.000 reči, odnosno 12.500 karaktera ili do sedam stranica standardno kucanog teksta).

Nagrada se sastoji od diplome, novčanog iznosa od 250 evra u dinarskoj protivvrednosti (pod pokroviteljstvom RTV), i izvođenja na 31. Festivalu monodrame za decu Zmajevih dečjih igara.

Кonkurs je otvoren do 20. maja 2022. godine.

Tekstove, potpisane šifrom, treba poslati na adresu:

Radio-televizija Vojvodine, Centar za kompetentnost i strateški razvoj (za konkurs „Monodrama za decu“), Кamenički put 45, 21132 Novi Sad-Petrovaradin.

 

Rešenje šifre potrebno je poslati u posebno zapečaćenoj koverti.

Nagrada „Pavle Janković Šole“ biće dodeljena u okviru 65. Junskih programa Zmajevih dečjih igara.

Pravo učešća na konkursu imaju svi državljani Republike Srbije, osim zaposlenih u Radio-televiziji Vojvodine i Međunarodnom centru književnosti za decu Zmajeve dečje igre.

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.