Bogat program uz nekoliko bajkovitih kazališnih bombončića

17. Ogulinski festival bajke, foto: Plakat
Od 10. do 12. lipnja u Ogulinu će se održati 17. Ogulinski festival bajke uz bogat program i nekoliko odličnih predstava

Ovogodišnji program Ogulinskog festivala bajke u samo tri festivalska dana donosi 20 kazališnih predstava, između ostalih odličnu predstavu Ritam tam – bajka o ritmu Studija za suvremeni ples, Veselu tvornicu riječi Kazališta Mala scena, Hrvatske vile i vještice Kazališta Prijatelj, Ogledalce, ogledalce Teatra Puna kuća, mjuzikl za djecu Mi o vuku B GLAD produkcije i druge te 10 pripovjednih programa sasvim besplatnih za sve posjetitelje.

Uz izvedbene programe festival nudi niz radionica, od STEM festivala preko lutkarskih, likovnih, kreativnih i sličnih radionica. Gosti će u tri dana moći čuti i dva koncerta te pogledati niz filmskih projekcija.

Cjeloviti program 17. Ogulinskog festivala bajke pogledajte ovdje.

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.