GENERACIJA X Y Z

Premijera je 27.3.

Generacija: skupina ljudi koja živi u istom vremenskom periodu, povezuju ih dob, iskustva i afiniteti.

„Generacija X Y Z” profesionalna je predstava za sve uzraste koja se bavi temom generacija. Kroz predstavu pratimo tri mlade djevojke iz različitih generacija te njihove brige i nesigurnosti koje su nekad različite, a nekad iste.

Predstava se bavi 80-ima, 90-ima i 00-ima. Svaka od tih generacija ima svoje specifičnosti – glazbene žanrove, modne trendove, tehnološke inovacije i specifične probleme, no imaju i puno toga zajedničkog. Svaka generacija bori se s nekom vrstom egzistencijalne krize, životnim izborima i izazovima. Svaka prethodna generacija može i treba biti podrška onoj koja slijedi.

„Generacija X Y Z” jedinstvena je predstava koja spaja različite izvedbene umjetnosti – glumu, fizički teatar, ples, parkour i akrobacije i time je jedinstvena ovakva predstava za sve uzraste.

Predstava se može izvoditi i u vanjskim i unutarnjim prostorima. U parkovima, na igralištima, trgovima, kvartovima i svim prostorima koji žele primiti umjetnost.

Uzrast: 10+
Trajanje: 45 min

Autorski projekt: Marijana Matoković, Lidija Kraljić, Ivana Pedljo, Tihana Strmečki i Nina Horvat

Dramaturgija: Nina Horvat
Scenski pokret: Tihana Strmečki
Scenografija: Irena Kraljić
Kostimografija: Ana Mikulić
Oblikovanje zvuka i dizajn plakata: Marko Delić
Oblikovanje svjetla: Jasmin Dasović

Izvode:
Lidija Kraljić,
Ivana Pedljo,
Marijana Matoković
Produkcija Teatar CIRKUS Punkt

Premijera: 20h, 27. ožujka, 2021. godine, Kazalište u Močvari

Predstava je sufinancirana sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i uz potporu Kazališta u Močvari.

U predstavi je odobreno korištenje autorske pjesme STAMPEDO, © grupe Stampedo ljubaznošću Croatia Recordsa/Tutico, pjesme MALO VREMENA, grupe Lollobrigida ljubaznošću MENART-a, pjesme AS THE DARK WAVE SWELLS, izvođača The Bambi Molesters, autora Dalibora Pavičića, ljubaznošću nositelja prava © Dancing Bear Publishing, ℗Dancing Bear.

REZERVACIJA ULAZNICA NA

MAIL: teatarcirkuspunkt@gmail.com
LOKACIJA: Močvara, Trnjanski nasip bb
VRIJEME: 27.ožujka 2021. u 20h
CIJENA: Besplatno, uz obveznu rezervaciju mjesta

Ostavite komentar: