Ljetno kazalište za djecu u Ljetnom kinu Bačvice

"Miš u toću", foto: GKL Split
U ponedjeljak, 5. srpnja, počinje Ljetno kazalište za djecu s izabranim naslovima Gradskog kazališta lutaka Split i gostujućim kazališnim koncertom Orkestra PocoLoco

Ljetno kazalište za djecu već osmu godinu za redom, a drugu godinu na otvorenoj pozornici, organizira Gradsko kazalište lutaka Split u suradnji s Centrom za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, uz potporu Turističke zajednice grada Splita.

Sve predstave ovogodišnjeg Ljetnog kazališta za djecu igrat će u večernjem terminu u 20h. Program se sastoji od tri izabrana naslova GKL-a Split: priču otvara predstava Stonoga Goga kojoj se publika uvijek iznova veseli, a nastavljaju ovosezonske premijere Kako rastu djeca? I odlična predstava Miš u toću. Program zatvara gostujuća predstava-koncert Pjeva mi se pjesma Orkestra PocoLoco iz Zagreba.

Cijena ulaznice za sve predstave je 30,00 kn, a možete ih rezervirati telefonom 395-968 i kupiti na blagajni kazališta ili online putem servisa Croatia Tickets https://www.croatia-tickets.com/hr/tickets.html

Program pogledajte u nastavku:

Ponedjeljak, 5.  srpnja u 20h – Andrijana Grgičević: STONOGA GOGA (3+)

Utorak, 6. srpnja u 20h – Grigor Vitez /Belmondo Miliša: KAKO RASTU DJECA? (3+)

Srijeda, 7. srpnja u 20h – Grigor Vitez /Belmondo Miliša: KAKO RASTU DJECA?

Četvrtak, 8. srpnja u 20h – Ivana Vuković: MIŠ U TOĆU (3+)

Petak, 9. srpnja u 20h – Ivana Vuković: MIŠ U TOĆU

Subota, 10. srpnja u 20h – Orkestra PocoLoco: PJEVA MI SE PJESMA (2+)

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.