Ljeto u Trešnji

Drugu godinu za redom kazalište Trešnja ususret ljetu, dugim, toplim danima i početku školskih praznika organizira raznovrsni program, edukativnog i zabavnog sadržaja - LJETO U TREŠNJI.

Uz predstave, zanimljive radionice i talent show, drugu godinu zaredom organiziramo Ljeto u Trešnji.

Ljeto u Trešnji održat će se od 19. do 21. lipnja 2023. Svaki dan, u 19 sati, na rasporedu je predstava Praljudi, u režiji Radovana Ruždjaka.

Kupnjom ulaznice za predstavu publika može besplatno sudjelovati u ostalom programu za djecu koji su pripremili u kazalištu Trešnja: zanimljive radionice (kreativne, steam radionice, radionica Prapovijesna izrada torbica u suradnji s Muzejom krapinskih neandertalaca), besplatna frizura za predstavu, facepainting ili TALENT show za koji traju prijave (kategorije su pjevanje, ples, gluma i sl.), a natjecatelji će na velikoj pozornici imati priliku pred publikom pokazati svoj talent. Svi ostali pozvani su da bodre male natjecatelje. Broj polaznika po radionici i za TALENT show je ograničen, a prijave traju do popunjavanja slobodnih mjesta putem obrasca za prijavu.

I ovom prilikom dvorište kazališta Trešnja postat će prava mala ljetna oaza u kojoj će posjetitelji moći pronaći i kutak za osvježenje.

TALENT show je na rasporedu 19. i 20. lipnja, a proglašenje pobjednika 21. lipnja. Nagrada je: godišnja članarina za dramske radionice kazališta Trešnja, obiteljska ulaznica za predstavu po želji, Lidlov poklon paket iznenađenja. Detaljan raspored programa i obraza za prijavu možete pronaći na web stranici kazališta Trešnja.

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.