Ne propustite jesenski upisni rok na jedinstven studij glume i lutkarstva

Diplomska predstava studenata AUK, "Smrt ili o životu" / Kristijan Cimer
Od 4. do 8. rujna održat će se jesenski razredbeni ispiti za jedinstven studij glume i lutkarstva na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Osječki studij glume i lutkarstva jedinstven je u europskim okvirima jer razvija paralelne izvođačke kompetencije u glumačkom i lutkarskom aspektu, šireći mogućnosti i prostor djelovanja i stvaranja budućih glumaca i lutkara. Pridruži li se tomu studij neverbalnog teatra, koji uz glumu i lutkarstvo postoji na MA razini, dobivamo izvođača kompetentnog u svim aspektima izvedbenih umjetnosti.

Uz izvođačke aspekte, studij Glume i lutkarstva usmjeren je prema izvođačkoj i autorskoj samostalnosti, što budućim glumcima i lutkarima olakšava snalaženje i pozicioniranje u okruženju ansambla ili oblikovanje umjetničkih svjetova i izraza u prostoru nezavisne umjetničke slobode.

Jesenski razredbeni ispiti održat će se u Osijeku od 4. do 8. rujna, a sve potrebne informacije pronađite na stranici AUK i na broju telefona 031 253 300.

 

Naslovna fotografija: Diplomska predstava studenata AUK, “Smrt ili o životu” / Kristijan Cimer

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.