Nova generacija malih pozorišnih eksperata!

Program MALI POZORIŠNI EKSPERTI nastao je 2016. godine i od tada je u programu učestvovalo preko 80 dece.

Malo pozorište Duško Radović i organizacija Tri groša pozivaju decu uzrasta 8 do 12 godina iz Beograda da se putem prijave na ovom formularu pridruže programu za razvoj dečje pozorišne publike MALI POZORIŠNI EKSPERTI.

Program MALI POZORIŠNI EKSPERTI nastao je 2016. godine i od tada je u programu učestvovalo preko 80 dece.

Program se sastoji iz dve vrste aktivnosti – edukativnih i kreativnih radionica i poseta pozorišnim predstavama sa razgovorima o njima na kojima primenjujemo znanje i veštine stečene na radionicama. Program neguje atmosferu u kojoj se ohrabruje i osnažuje dečje mišljenje, razvija kultura dijaloga i podstiče kritičko mišljenje.

Program se razvija sa podrškom svih pozorišnih scena za decu u Beogradu (Malo pozorište Duško Radović, Pozorište lutaka Pinokio i Pozorište Boško Buha), a u svom razvoju su ga do sada podržali  Kulturregion Frankfurt Rhein-Main, Festival Pozorište Zvezdarište, Assitej Srbija, FDU i Fist, Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Narodno pozorište u Beogradu, Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade iz Bačke Palanke, Kulturni centar Magacin u Kraljevića Marka, Ustanova kulture Stari grad i veliki broj drugih kulturnih institucija, organizacija i umetnika.
Program je osmislila i vodi umetnička grupa Tri groša sa saradnicima.
Program prima do 12 novih učesnika i potpuno je besplatan.

Radionice se održavaju subotom od 12h do 14h u Malom pozorištu Duško Radović, a posete predstavama organizuju se u skladu sa repertoarima pozorišta.

Konkurs je otvoren do 31. oktobra, a program počinje 6. novembra.

Za dodatne informacije i pitanja možete nas kontaktirati na:
malipozorisnieksperti@gmail.com

 

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.