DOBRO DOŠLI NA WEB PORTAL – OD MALIH NOG(U)!

Osim dolaska proleća, 20. marta svake godine slavimo i Svetski dan pozorišta za decu i mlade. Međutim, platforma OD MALIH NOG(U) ovog 20. marta ima još jedan razlog za slavlje - nakon godinu dana vrednog rada, konačno je otvoren naš web portal!

Osim dolaska proleća, 20. marta svake godine slavimo i Svetski dan pozorišta za decu i mlade. Međutim, platforma OD MALIH NOG(U) ovog 20. marta ima još jedan razlog za slavlje – nakon godinu dana vrednog rada, konačno je otvoren naš web portal!

U proteklih godinu dana nije bilo moguće da se sastajemo i okupljamo u pozorištu, zbog čega se radujemo postojanju prostora nastalog upravo zbog potrebe da stvaramo pozorište i o njemu pričamo. Ovaj web portal neće biti samo baza pozorišnih stvarateljki i stvaralaca, kritičarki i kritičara, dramskih pedagoškinja i pedagoga, festivala i predstava, već i mesto na kojem ćemo se sastajati, diskutovati, razmenjivati priče i deliti iskustva.

Mesto sa kog ćemo se, od malih nogu, boriti za pravo dece i mladih na kvalitetno i promišljeno pozorište, kao i za pravo onih koji pozorište stvaraju i o njemu promišljaju, na priliku da rade i stvaraju na kolegijalan, pošten i pravedan način. Uz poruku Ivet Hardi predsednice Međunarodne ASSITEJ asocijacije, četiri devojčice (iz Japana, Belgije, Brazila i Južne Afrike), kao i uz poruke Anje Suše ispred ASSITEJ Srbija i Lee Anastazije Fleger ispred ASSITEJ Hrvatska, želimo vam dobrodošlicu na web portal platforme OD MALIH NOG(U).

 

Poruka – Lea Anastazija Fleger

Poruka – Anja Suša

 

Ostavite komentar: