OTVOREN КONКURS ZA RADIONICE na 28. FEP-u

Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade vas poziva da se prijavite za voditelje radionica na 28. FEP-u koji će trajati od 18. do 21. avgusta 2022. godine u Bačkoj Palanci.

Radionice dramskog, edukativnog, muzičkog, ekološkog i kreativnog karaktera, dobrodošle su da postanu deo Festivala, koji se ove godine bavi temom kretanja.

Кroz odabir ove teme Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade skreće pažnju na više problema kojima je zajedničko kretanje:

Izbeglička kriza – odnos prema izbeglicama i migrantima na lokalu i u svetu kao i odnos prema drugačijima uopšte;

Ekološka kriza – kretanje u prirodi i život naše planete u trenutku najveće ekološke krize i klimatskih promena;

Putovanja – ograničenje kretanja usled pandemije izazvane virusom КOVID-19;

Pokret – kao sloboda tela da se kreće u prirodi;

Jedan od osnovnih kriterijuma za odabir radionica biće odgovor na zadatu temu. Moguće je prijaviti više različitih radionica s tim što se u tom slučaju prijavni formular popunjava za svaku radionicu zasebno.

Potrebno je voditi računa da se različite radionice odvijaju različitim danima. Takođe, ukoliko prijavite više različitih radionica, može se desiti da samo jedna bude prihvaćena.

Bitna napomena, radionica neće biti prihvaćena ukoliko je u istom obliku bila deo programa u poslednje dve godine.

Vreme predviđeno za realizaciju radionica je u jutarnjim terminima, od 10 do 12h tokom festivalskih dana. Poslednjeg festivalskog dana, u okviru programa svečanog zatvaranja, planirana je prezentacija radioničarskog stvaralaštva na kojoj voditelji zajedno sa učesnicima radionice imaju priliku da predstave svoj rad publici (do 10min).

Prijave su moguće do 25. aprila na ovom linku, a o prihvatanju radionice bićete obavešteni najkasnije 15 dana od prispeća vaše prijave.

Više informacija o Festivalu ekološkog pozorišta za decu i mlade dobićete na

sajtu festivala

facebook-u

instagramu

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.