Predstava AUT premijerno u Kazalištu Mala scena

U četvrtak 23. septembra sa početkom u 18 časova u Zagrebu/Hrvatska premijerno se izvodi predstave AUT Kazališta Mala scena.

Autorstvo predstave koja obrađuje temu autizma potpisuju Paško Vukasović i Ivana Vuković, dok zajedno sa njima autorski tim čine  glumci (Matej Španović, Iva Šimić Šakoronja i Luka Bulović),  kostimografkinja; Lucija Prstec Smolčec, scenografkinja; Jelena Kovačev, skladateljica glazbe; Matija Antolić, dizajner svjetla; Domagoj Klasić i fotograf; Mirko Cvjetko. Za likovno oblikovanje zaslužne su Zita Nakić Vojnović i Klasja Habjan, a sve to pod producentskim okom Buga Marije Šimić.

O PREDSTAVI:

Matej je malo drugačiji od drugih “normalnih” ljudi. Za njega su užasno komplicirane stvari jednostavne, a ono što je većini ljudi normalno, njemu predstavlja nemogući problem. Matej zna sve glumce hrvatskog glumišta, ali izračunati koliko je 13 minus 8 – to se čini nemogućim. Matej je osoba s poremećajem na spektru autizma. Jednog dana Matej otkriva da je u njegovom susjedstvu ubijen pas što pokreće niz događaja, ali i otkriva nam kako izgleda život s autizmom. Zapamtite – to što PlayStation ne može „čitati“ Xbox igricu ne znači da je pokvaren.

Predstava je namijenjena djeci od 9 godina naviše.

 

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.