Volontiraj na 30. Kotorskom festivalu pozorišta za djecu

Volonteri na Kotorskom festivalu pozorišta za djecu, foto: kotorskifestival.me
Prijavite se za volotiranje na okruglom 30. Kotorskom festivalu pozorišta za djecu i aktivno sudjelujte u još jednom fantastičnom festivalu, stoji u pozivu organizatora

Poziv donosimo u cjelosti:

Volontiranjem ćete saznati kako naš Festival živi, koji su mu djelovi potrebni da bi prodisao, šta je potrebno uraditi da bi počeo da se kreće, valja, trči i prevrće po Kotoru. Dobićete priliku da radite unutar jednog festivalskog sektora, pratite programe, družite se i sklopite nebrojena prijateljstva.

Pravila konkursa:
– Rok za prijavljivanje traje od 6. do 15. juna 2022. godine;
– Pravo na prijavu imaju svi od 7 do 107 godina;
– Broj volontera je ograničen*;
– Volonteri će do 1. jula biti raspoređeni po sektorima i obavješteni o tome.

*Shodno Zakonu o volonterskom radu, kandidati stariji od 15 godina će moći da uđu u selekciju Volontera i potpišu volonterski ugovor, dok će svi ostali prijavljeni djelovati kroz Dramski i Volonterski klub i učestvovati u aktivnostima Festivala po rasporedu rada kluba.

Volonteri, vi ste najveća snaga KFPD! Festivalu su upravo vaše ruke i glavice omogućile da postane veliki. Budite i ove godine uz nas. Da zajedno radimo, učimo i uživamo!

Prijaviti se možete ovdje.

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.