Zlatno srce Nikolino

U sklopu manifestacije "NOĆ KAZALIŠTA" 20. studenog 2021.u 19:00 sati u Kazalištu lutaka Zadar pogledajte premijeru predstave "ZLATNO SRCE NIKOLINO".
Predstava Zlatno srce Nikolino praizvedba je lutkarskog igrokaza u kojem je Zlatko Krilić obradio jednu od legendi o svetome Nikoli. Ovoga puta na jednom od dalmatinskih otoka Mikula pokušava spasiti otočku djecu i otkupiti ih od gusara dajući u zamjenu za njih svo blago i relikvije iz crkve. Priča koja na životopisan način govori o ljepoti i težini života na otoku, o vječnoj ljudskoj pohlepi i gluposti, ali i o tome koje nam je najveće blago u životu povjereno.

Autor teksta: Zlatko Krilić
Redatelj: Rene Medvešek
Likovno oblikovanje i kreacija lutaka: Rene i Milena Medvešek
Glazba: Matija Antolić
Scenografija: Rene Medvešek, Robert Košta
Oblikovanje svjetla: Frane Papić
Oblikovanje tona: Mate Petričević, Marin Bakmaz
Igraju: Josip Mihatov, Dragan Veselić, Tamara Šoletić, Irena Bausović Tomljanović, Dominik Karakašić, Gabrijela Meštrović Maštruko
Inspicijentica: Radojka Kozulić
_______________________________________
Ulaz je BESPLATAN, no zbog ograničenog broja karata molimo vas da svoja mjesta rezervirate na broj blagajne 099/495-1499.

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.