KONKURS ZA 24. SUSRETE PROFESIONALNIH KAZALIŠTA ZA DJECU I MLADE

Zbog povećanog broja članova HC ASSITEJ-a, Upravni odbor odlučio je od svih prijavljenih predstava selektirati 10 predstava za Susret u Čakovcu.

24. SUSRET PROFESIONALNIH KAZALIŠTA ZA DJECU I MLADE,

HRVATSKOG CENTRA ASSITEJ

· I ove godine, zbog povećanog broja članova HC ASSITEJ-a, Upravni odbor odlučio je od svih prijavljenih predstava selektirati 10 predstava za Susret u Čakovcu. Selektor je ove godine redateljica Franka Perković Gamulin.

· Kazališta mogu prijaviti jednu predstavu. Daje se diskreciono pravo selektoru da odabere neku drugu predstavu istog kazališta. Na Susretima, kazališta mogu izvesti samo jednu svoju predstavu.

Kazališta mogu prijaviti predstave koje su premijerno izvedene (ili će biti) od 01. lipnja 2020. do 01. lipnja 2021. godine.

Molimo vas da pošaljete ispunjene Tehničke liste (prijave) i link na snimku prijavljene predstave do 26. travnja 2021. godine na email adresu:

info@assitej.hr

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.