Upitnik: kako vidim svoje pozorište / kazalište / gledališče?

U drugoj polovici 2024. pokrenuli smo istraživanje o potrebama publike uzrasta između 11 i 14 godina starosti. Tom prilikom naš istraživački tim osmislio je interaktivni upitnik namijenjen upravo djeci u toj dobi! Njima upućujemo ovaj upitnik, a svim roditeljima i prosvjetnim radnicima molbu da ga distribuiraju i šire :)

Poziv djeci!

Pred tobom se nalazi set pitanja koja se tiču tvojih iskustava i stavova u vezi s kazalištem i kazališnim predstavama, a ti svojim sudjelovanjem daješ doprinos jednom od najvećih istraživanja u kazališta za djecu i mlade u cijelom regiji. Cilj ovog istraživanja je da što bolje razumijemo tvoje i potrebe tvojih vršnjaka, i da ih uklopimo u sve ono što kazalište može ponuditi. Tvoji odgovori će značajno oblikovati daljnji razvoj kazališnih predstava za djecu i mlade, zato nam je svaki tvoj odgovor izuzetno važan!
Trebat ćeš izdvojiti 20-ak minuta za popunjavanje ovog upitnika – znamo da nije malo, ali važne stvari ne treba raditi na brzinu, zar ne?
Svi tvoji odgovori bit će zabilježeni anonimno kako bismo sačuvali tvoju privatnost, a voljeli bismo da od tebe dobijemo baš iskrene odgovore.
A svi koji budu zainteresirani moći će škicnuti u prve rezultate, ukoliko pošalju mail na office@odmalihnogu.org

PRISTUP UPITNIKU!

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.