Kotorski festival pozorišta za djecu od 1. do 12. jula

Ljubitelji pozorišta, dječijeg smijeha i igre, čujte i počujte:
 I ove, godine radujemo se najljepšem i najveselijem festivalu na svijetu: Kotorskom festivalu pozorišta za djecu!


Kotorski festival pozorišta za djecu se i ove godine tradicionalno održava u periodu od 1. do 12. jula i ima za cilj okupiti sve mališane i one koji su mališani u duši, kao i one koji se raduju neponovljivim trenucima i avanturama koji donose bliske susrete sa svijetom pozorišta.

Ovogodišnji Festival pozorišta za djecu stvaramo pod sloganom Sve što raste htjelo bi da raste, stoga je naša misija da programima koje smo pripremili za vas probudimo u vama i vašim najmlađima svijet igre i uputimo se zajedno sa vama na polja gdje su sve želje moguće.

Pozorišni program biće započet predstavom Na Vukovom tragu, Pozorišta mladih iz Novog Sada. Predstava je namijenjena djeci od deset i više godina i izvodi se u trajanju od 60 minuta.

Programi na ovogodišnjem Festivalu pozorišta za djecu u Kotoru su besplatni, ali zbog trenutnih epidemioloških mjera, kapaciteti će biti znatno smanjeni, dok su rezervacije obavezne.

Raznolik repertoar pun šarenila i zanimljivosti, brižno pravljen u Laboratoriji života, uz pomoć Akika, Tri praseta, Robota i Malog Tesle, dok sa Druge strane vjetra S razlogom čeka Maca papučarica.

Vjerujemo u moć mašte, igre i ljubavi, a vi dođite da sa nama ovih 12 dana vjerujete u ove najčistije želje.

PROGRAM

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.