POSTANI VOLONTER/КA 28. FEP-A!

Ove godine se vidimo od 18. do 21. avgusta na već dobro poznatom mestu! Širom Bačke Palanke (SRBIJA) slavimo 28. FEP i zajedno idemo u susret novim pozorišnim radostima i ekološkim avanturama.

Tema 28.FEP-a je KRETANJE i sa pozorištem u Bačku Palanku doputovaće predstave i prijatelji iz raznih zemalja, uz koje ćemo razmenjivati ideje, inspiraciju i ljubav prema pozorištu.

Poziv je otvoren do 1. avgusta. Dođite da se družimo! PRIJAVI SE!

Pozovi ekipu i prijavite se za jedan (a možda više) od devet timova!

Кreativni tim – da bi FEP bio lep, članice i članovi kreativnog tima svojim likovnim darom i maštovitošću ukrašavaju atmosferu svake lokacije.

Promo tim – uvek prijatni i otvoreni, upoznaju posetioce sa programom Festivala kako bi se postarli da na vreme svi čuju za FEP.

Eko patrola – zanima te ekologija i želiš da budeš deo entuzijastične ekipe koja vredno radi na širenju zananja o reciklaži? Priključi se timu Eko patrole gde ćete zajedno informisati posetioce o važnosti reciklaže, ali i postarati se da sav materijal koji prikupimo ode na pravo mesto.

Anketari – kako bi iz godine u godinu poboljšali naš program i sa željom da posetioci sa naših radionica i predstava izađu oplemenjeni, tim Anketara prikupiće njihove utiske i zapažanja.

Tehničari – bez njih ništa na FEP-u ne bi bilo moguće! Tim koji se svake godine postara da sve predstave i događaji prođu u najboljem redu. Bave se prenošenjem, postavljanjem, utovarom i istovarom klupa, stolova, tendi i sličnih elemenata. Poslovi nisu teški i ono što odilkuje tehničare je izuzetan timski duh.

Domaćin pozorišta – dočekuju kako publiku tako i glumačku postavu, kako bi svima obezbedili najtopliju dobrodošlicu. Nasmejani tim koji možete razaznati, jer su okruženi najmlađim posetiocima. Uvek se postaraju da glasanje bude regularno i da pruže sve potrebne informacije o pozorišnom programu.

Reporteri – istrživačkog ste duha i volite da ste u pokretu, umete lepo da se izražavate i volite da fotkate događaje? Zanimaju vas društvene mreže i vešti ste u kreiranju sadržaja? Reporterski tim je za vas!

Ispomoć u kuhinji – tim koji održava sve volontere i učesnike zadovoljnim i sitim! Hrana nas spaja i na Festivalu svi uživamo u ukusnim jelima i dobroj atmosferi, čime ugađamo svim čulima. Za spremanje hrane je obavezno imati sanitarnu knjižicu, a sigurni smo da ćete pokupiti i po koji novi recept.

Redari – kako bi se posterali da sve prođe u najboljem redu, tu je naš tim Redara. Poznato je da festival uvek prolazi u sigurnoj atmosferi, jer su naši Redari uvek na visini zadatka.

Trk na >> link << za prijavu!

Više informacija o Festivalu ekološkog pozorišta za decu i mlade pogledajte na:

instagramu

facebook-u

sajtu

youtube-u

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.