Poziv za prijave na 26. reviju lutkatskih kazališta Gradskog kazališta lutaka Rijeka

Napominjemo da će pri selekciji kvalitativni element predstave biti rukovodeći, a najveći broj predstava bit će namijenjen vrtićkom i mlađem školskom uzrastu.

S veseljem najavljujemo da će se 26. revija lutkarskih kazališta održati od 2. do 10. studenoga 2021. u Rijeci.

Pozivamo sva lutkarska i dječja kazališta u Hrvatskoj da prijave svoje predstave ukoliko žele ući u selekciju Festivala. Broj prijava po kazalištu je ograničen na 2, a primaju se do 22. travnja 2021. Kazališta koja uđu u selekciju bit će o tome obaviještena do 23. lipnja 2021. Organizator zadržava pravo selekcije predstave i po pozivu. Napominjemo da će pri selekciji kvalitativni element predstave biti rukovodeći, a najveći broj predstava bit će namijenjen vrtićkom i mlađem školskom uzrastu.

Organizator snosi troškove hotelskog smještaja, prehrane, dio troškova prijevoza te osigurava tehničku podršku.

Molimo sve zainteresirane da na adresu Gradskog kazališta lutaka Rijeka pošalju video snimke prijavljene predstave (linkom na objavljeni zapis na internetu), a e-mailom dostave popunjenu prijavnicu, tehničku listu, fotografije, kratak sadržaj predstave uz glumačku i autorsku podjelu.

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.