Poziv za sudjelovanje na 2. InPuT Festivalu u Karlovcu

Gradsko kazalište Zorin dom u suradnji s gradom Karlovcem, Karlovačkom županijom i Ministarstvom kulture i medija organizira od 23. do 28. svibnja 2023. godine 2. International Puppet Theatre Festival Karlovac pod imenom – InPuT Festival Karlovac te s veseljem objavljujemo poziv za sudjelovanje.

O FESTIVALU:

Vizija Festivala temelji se na jačanju dostupnosti kazališnog programa različitim socijalnim i dobnim skupinama. Kroz bogat program promovira i podupire stvaralaštvo autora koji svojim djelovanjem otvaraju Gradsko kazalište Zorin dom prema novim kazališnim stilovima te doprinosi razvoju publike.
Festival predstavlja spoj kulture i edukacije te nudi razne lutkarske izvedbe i događaje na nekoliko lokacija u gradu Karlovcu. Aktivnosti i događanja koja se održavaju za vrijeme trajanja festivala stvaraju novu publiku koja će ubuduće biti vjeran posjetitelj InPuT Fest-a, ali i Gradskog kazališta Zorin dom.
Festival bi osim lutkarskih predstava nudio i razne izložbe, seminare, okrugle stolove i radionice koje će služiti za edukaciju svih sudionika festivala raznog uzrasta te bi se na taj način dodatno doprinijelo ideji da cijeli grad postane kazališna pozornica za vrijeme trajanja festivala.

NAČIN PRIJAVLJIVANJA:

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na festivalu. Kako ne bi bilo nejasnoća te kako bi prijava bila valjana molimo Vas da pažljivo pročitate napomenu.
Molimo sve zainteresirane da nam prijavnicu s navedenim prilozima pošalju putem mail – a na adresu input.fest.karlovac@gmail.com:

• kratak tekst o kazalištu, skupini ili životopis (do 900 znakova)
• kratki opis predstave, izvedbe, izložbe, seminara (do 900 znakova)
• imena autora, izvođača i ostalih suradnika i sudionika predstave
• pet fotografija
• link za predstavu/izvedbu u cijelosti ili trailer (ako je primjenjivo)

Rok prijave je do 15. veljače 2023. godine.

NAČIN ODABIRA PREDSTAVA:

Predstave se odabiru putem natječaja ili izravnim pozivom. Osnovni kriterij za odabir predstava je njihova umjetnička kvaliteta. Svi prijavljeni bit će obaviješteni o rezultatu izbora. Organizator zadržava pravo odabira predstava bez posebnog obrazloženja.

PRIJAVNICA

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.