Raspisan konkurs za 29. Kotorski festival pozorišta za djecu

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Fondacija Kotorski festival pozorišta za djecu objavljuje konkurs za učešće u Pozorišnom programu 29. Festivala pozorišta za djecu, koji će se održati od 1. do 12. jula 2021. godine.
Picture
Na konkurs se mogu prijaviti profesionalna pozorišta koja na svom repertoaru imaju predstave za djecu i mlade.

Osnovni kriterijum za selekciju predstava je njihov umjetnički kvalitet. O kvalitetu predstava koje konkurišu za zvaničnu selekciju odlučuje Urednički odbor Festivala.

Da bi se predstava uvrstila u takmičarski segment Pozorišnog programa – njeno izvođenje u sklopu Festivala mora biti premijerno (tj. da ista nije već izvođena u Kotoru).

Podaci traženi u formularu su potrebni radi selekcije takmičara, kao i za potrebe izrade kataloga Festivala. Priloženi materijali ostaju u arhivi Festivala.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 1. maj 2021.

Rezultati selekcije biće objavljeni na sajtu Festivala 15 dana nakon zatvaranja prijava.

Pojedinačna obaveštenja će biti poslata pozorištima / učesnicima čija predstava bude izabrana za izvođenje u okviru Pozorišnog programa.

Neblagovremeno poslate ili nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje. Prijave slati SAMO putem formulara na linku ispod.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nam se obratiti na gp@kotorskifestival.me

Ostavite komentar: