‘Tena i Tenica’, javni poziv za prijavu tekstova

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Na poziv za nagradu TENA mogu se javiti autori s neobjavljenim dramskim tekstom pisanim za lutkarsko kazalište i kazalište za djecu. Na poziv za nagradu TENICA mogu se prijaviti osnovnoškolci.

prijava: 22.06.2021.

Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade i Umjetnička organizacija „Asser Savus“, s ciljem poticanja domaćeg dramskog stvaralaštva za djecu i dječjeg dramskog stvaralaštva, četvrti put objavljuju Javni poziv za prijavu tekstova i dodjelu nagrade TENA I TENICA.

Na poziv za nagradu TENA mogu se javiti autori s neobjavljenim dramskim tekstom pisanim za lutkarsko kazalište i kazalište za djecu. S obzirom na to da prošlogodišnji natječaj zbog pandemije koronavirusa nije priveden kraju, u obzir će se uzeti pristigli radovi od prošle godine.

Na poziv za nagradu TENICA mogu se prijaviti osnovnoškolci.
Pojašnjenje: AKO SI UČENIK VIŠIH RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE, NAPIŠI IGROKAZ I POŠALJI NA NATJEČAJ !!

Tekstovi moraju biti pisani na hrvatskom jeziku i ne smiju biti izvedeni ili objavljeni do ožujka 2021. godine.

Potrebno je dostaviti tri primjerka teksta te u posebnoj omotnici (zatvorenoj), na kojoj je ispisana šifra, podatke o autoru (puno ime, adresa, broj telefona) s naznakom „za Nagradu Tena i Tenica“.

Autor može prijaviti jedan tekst slanjem na adresu:

Umjetnička organizacija “Asser Savus”,
Kralja Tvrtka Kotromanića 14,
32100 Vinkovci.

RADOVE POSLATI NAJKASNIJE DO 22. LIPNJA 2021.!

Detaljnije na LINKU!

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.