Nova predstava u kazalištu Trešnja

PREDSTAVLJENA SURADNJA KAZALIŠTA TREŠNJA I KRAŠA NA PRODUKCIJI PREDSTAVE CHARLIE I TVORNICA ČOKOLADE

U kazalištu Trešnja predstavljena je suradnja kazališta i Kraša na produkciji predstave Charlie i tvornica čokolade. Ravnateljica Višnja Babić i redateljica predstave Lea Anastazija Fleger najavile su ovu čarobnu predstavu koja donosi priču o djeci koja žele zagospodariti svijetom slastica, velikom i čudesnom tvornicom Willyja Wonke. Kako su najavile na konferenciji, bit će to prava kazališna poslastica za sve ljubitelje kazališta, a premijerno će se izvesti 21. travnja. Kao ponosni partner predstave, Kraš će obradovati one najmlađe posebnim, limitiranim izdanjem čokolade ČOKSA. Petero sretnih nalaznika zlatnih karata, svake godine u razdoblju trajanja promocije od četiri godine, osvojit će bogate nagrade i iskustva: posjet Kraševoj tvornici čokolade, godišnju ulaznicu za sve predstave kazališta Trešnja, 100 komada čokolada ČOKSA te ulaznicu za Muzej čokolade za cijeli razred dobitnika. Posebno izdanje čokolade ČOKSA Charlie i tvornica čokolade moći će se kupiti u suvenirnici kazališta Trešnja. Događaj je moderirala glumica Marijana Mikulić.

 

Ravnateljica Gradskog kazališta Trešnja, Višnja Babić, redateljica Lea Anastazija Fleger te glumci Luka Bulović i Radovan Ruždjak otkrili su razne zanimljivosti o ovoj čarobnoj predstavi u kojoj glume gotovo svi glumci iz Trešnjinog ansambla. Riječ je o velikoj produkciji, bogatoj scenografiji, odličnim kostimima te predstava donosi puno pjesme i plesa.

“Izrazito se ponosim ansamblom Trešnje, koji može napraviti bilo što pa je tako svaki pojedinačno u ovoj predstavi napravio sjajnu ulogu. Zahvaljujem se Krašu na partnerstvu”, rekla je ravnateljica Višnja Babić.

 

Direktor službe marketinga Kraša, Nikša Farac izrazio je veliko zadovoljstvo zbog suradnje s kazalištem Trešnja. “Drago nam je što smo se mogli uključiti u predstavu o bajkovitoj tvornici Willya Wonke te najmlađima dodatno dočarati slatki svijet čokolade koji nas sve, i male i velike uči o pravim životnim vrijednostima. I naša ČOKSA želi promicati te vrijednosti te poručiti svima da kroz svaki dan budu najbolja moguća verzija sebe, bez obzira na kalupe u koje ih ponekad društvo želi staviti.”

 

Režiju i adaptaciju potpisuje Lea Anastazija Fleger, scenografiju je osmislio Paolo Tišljarić, kostime Ana Fucijaš, glazbu potpisuje Frano Đurović, pokret Damir Klemenić, rasvjetu je oblikovala Vesna Kolarec, rekvizitu Miro Gik, autor projekcija i fotografija je Miran Brautović, a autor plakata Zdenko Bašić.

 

Nakon premijere, svi zainteresirani predstavu mogu pogledati u kazalištu Trešnja 22., 23., 28., 29. i 30. travnja, 19., 20. i 21. svibnja te 19., 20. i 21. lipnja, a namijenjena je djeci starijoj od sedam godina.

Ostavite komentar:

Pročitajte još:

Pratite nas:

O nama:

OD MALIH NOG(U) je regionalna platforma za razvoj i afirmaciju pozorišta/kazališta/gledališća/teatra za d(j)ecu i mlade. Okuplja organizacije i umjetnike koji svojim edukativnim, umjetničkim te teorijskim radom žele promijeniti stanje u sektoru.