Vesti

Vesti

Održani okrugli stolovi u organizaciji Regionalne platforme OMN na 31. KFPD-u

U prostoru Kreativnog haba (zgrada Starog zatvora) prethodna dva dana su na inicijativu Regionalne platforme “Od malih nogu”, koja se bavi afirmacijom i razvojem pozorišta za djecu u cijelom regionu, održani okrugli stolovi na temu “Tranzicija Festivala u instituciju i održivost menadžerskog tipa pozorišta” i ”Od malih nog(u): Pozorište za 11+: teme, forme, multimedijalnost”.

Detaljnije »
Vesti

OD MALIH NOG(U) NA 31. KOTORSKOM FESTIVALU POZORIŠTA ZA DJECU

Platforma Od malih nogu posjećuje Kotorski festival pozorišta za djecu i mlade s praktičnim radionicama i teorijskim programom na važne teme za ovaj festival, ali i regionalno pozorište za djecu i mlade.
U programu sudjeluju koordinatorke platforme Marija Backović, Tijana Grumić, Anja Pletikosa i Sonja Petrović.

Detaljnije »
Vesti

Ljeto u Trešnji

Drugu godinu za redom kazalište Trešnja ususret ljetu, dugim, toplim danima i početku školskih praznika organizira raznovrsni program, edukativnog i zabavnog sadržaja – LJETO U TREŠNJI.

Detaljnije »
Vesti

Počinje 29. SLUK

Susret lutkara i lutkarskih kazališta Hrvatske od 31.5.2023.-4.6.2023. u Osijeku u organizaciji Hrvatskog centra UNIMA i Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku uz partnere Akademiju za Umjetnost i kulturu, Državni arhiv u Osijeku, Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku i Kulturni centar Osijek.

Detaljnije »
29. SLUK, plakat, foto: Promo
Izdvojeno

Veliki vodič kroz 29. SLUK

Od srijede 31. svibnja do subote 4. lipnja u Osijeku će se održati 29. Susret lutkara i lutkarskih kazališta Hrvatske – SLUK, a OMN vam donosi najbolji vodič kroz predstave u konkurencije i oko nje i ostala događanja

Detaljnije »