Vesti

Vesti

PROGRAM 29. FEP-A

FESTIVAL EKOLOŠKOG POZORIŠTA ZA DECU I MLADE održava se 29. put, pod sloganom ,,NA LITICI” – od 24. do 27. avgusta u Bačkoj Palanci!

Detaljnije »
Vesti

NEXT GENERATION RESIDENCY – SELECTED PARTICIPANTS

ASSITEJ Serbia and regional platform From the First Step selected 15 artists (actors, dancers, directors, scenographers, critics, producers, researchers, pedagogues…) from all around the world to attend the Next Generation program “Sustainability as the future of TYA”, which will be the prologue of the Assitej Artistic Gathering “Turning point” (20 – 24 November 2023).

Detaljnije »
Vesti

Održani okrugli stolovi u organizaciji Regionalne platforme OMN na 31. KFPD-u

U prostoru Kreativnog haba (zgrada Starog zatvora) prethodna dva dana su na inicijativu Regionalne platforme “Od malih nogu”, koja se bavi afirmacijom i razvojem pozorišta za djecu u cijelom regionu, održani okrugli stolovi na temu “Tranzicija Festivala u instituciju i održivost menadžerskog tipa pozorišta” i ”Od malih nog(u): Pozorište za 11+: teme, forme, multimedijalnost”.

Detaljnije »
Vesti

OD MALIH NOG(U) NA 31. KOTORSKOM FESTIVALU POZORIŠTA ZA DJECU

Platforma Od malih nogu posjećuje Kotorski festival pozorišta za djecu i mlade s praktičnim radionicama i teorijskim programom na važne teme za ovaj festival, ali i regionalno pozorište za djecu i mlade.
U programu sudjeluju koordinatorke platforme Marija Backović, Tijana Grumić, Anja Pletikosa i Sonja Petrović.

Detaljnije »
Vesti

Ljeto u Trešnji

Drugu godinu za redom kazalište Trešnja ususret ljetu, dugim, toplim danima i početku školskih praznika organizira raznovrsni program, edukativnog i zabavnog sadržaja – LJETO U TREŠNJI.

Detaljnije »
Vesti

Počinje 29. SLUK

Susret lutkara i lutkarskih kazališta Hrvatske od 31.5.2023.-4.6.2023. u Osijeku u organizaciji Hrvatskog centra UNIMA i Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku uz partnere Akademiju za Umjetnost i kulturu, Državni arhiv u Osijeku, Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku i Kulturni centar Osijek.

Detaljnije »
29. SLUK, plakat, foto: Promo
Izdvojeno

Veliki vodič kroz 29. SLUK

Od srijede 31. svibnja do subote 4. lipnja u Osijeku će se održati 29. Susret lutkara i lutkarskih kazališta Hrvatske – SLUK, a OMN vam donosi najbolji vodič kroz predstave u konkurencije i oko nje i ostala događanja

Detaljnije »